V PROCESU REBRANDINGA JE REDOK POSTAL OMNIZON NETWORKS

 

“ZA OMNIZON NETWORKS NI NEMOGOČE NALOGE”

 
Našim cenjenim strankam in partnerjem,

naše podjetje se nenehno spreminja in prilagaja potrebam sodobnega poslovanja. Zaradi zadovoljstva z vsem kar smo do sedaj ustvarili v procesu razvoja novih storitev in širjenja na mednarodni trg, smo se odločili za rebranding.

Zato vam z velikim veseljem sporočamo, da bo Redok, od dne 31.01.2018, komuniciral in deloval v okviru nove blagovne znamke Omnizon Networks.

Osnovni poslovni podatki podjetja Redok EDI, kot so davčna številka, bančni račun in naslov, ostajajo nespremenjeni tako v Sloveniji kot drugod.

Naše novo ime, vizualna podoba ter slogan “Nemogoče je mogoče” predstavljajo novo filozofijo blagovne znamke, kjer nemogoče postane mogoče.

Vsaka vaša zahteva je za nas izvedljiva naloga, ki jo bomo z lahkoto opravili. Z našim hitrim, varnim in preprostim digitalnim poslovanjem si prizadevamo za bolj produktivno poslovanje vašega podjetja in zaposlenih. Privarčevali vam bomo čas in denar. To počnemo, ker vas želimo osvoboditi izčrpajočih, ponavljajočih se postopkov in nalog ter vas spodbujamo, da postanete hitrejši, boljši in močnejši v tem, kar najbolje delate.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in se veselimo nadaljnjega sodelovanja.

Matevž Kopar, direktor