O Redoku

Ko enkrat najdemo stvari, ki nas vodijo in uporabijo naše veščine, verjamemo da smo našli tudi svojo moč da ustvarimo nemogoče. Izzivi nastanejo, ko se moramo ukvarjati z nepotrebnimi stvarmi. Vsakodnevno se izčrpujemo v borbi z zapletenimi postopki, papirologijo in nepotrebnimi nalogami, ki zmanjšujejo našo produktivnost, namesto, da smo osredotočeni na izzive, ki v nas spodbujajo ustvarjalnost.

Redok zagotavlja hitro, varno in enostavno storitev elektronske izmenjave dokumentov, ki prihrani čas in denar ter izboljšuje produktivnost. Vendar pa želimo biti veliko več kot le posredniki pri elektronski izmenjavi dokumentov. Hrbtenica naše blagovne znamke predstavlja aktivni odnos s strankami in inovativni pristop k razvoju storitev in izdelkov.

Vedno si prizadevamo za preproste rešitve, ki bodo osvobodile stranke nepotrebnih obveznosti in jih naredile hitrejše, boljše in močnejše v stvareh v katerih so najboljši. S pomočjo Redok rešitve pretvorite iz nemogoče v mogoče.

MATEVŽ KOPAR

/direktor/

Matevž je inženir. Točen in pedanten na delu, v življenju ga vodi latinski izrek, da je sreča naklonjena hrabrim. Zato vedno prevzame vse probleme nase in jih hitro reši. V prostem času uživa na smučanju. On je miren in predan profesionalec, v katerega lahko zaupate.

NINO STRAJHER

Nino je živahen človek in zanj je vse mogoče. Odločen je in ko si nekaj zamisli to tudi ustvari. Njegova vrlina je tudi največja pomankljivost – 100krat mora preveriti ali obstaja enostavnejša rešitev. Vedno je pripravljen na šalo, ker, kot pravi, življenje ni treba vzeti preresno. Prosti čas teče na dolgih triatlonih in ko mu je rekreacije dovolj je njegova nagrada okusni obrok. Vedno se sprošča z glasbo – od Beethovna do Simple Minds.

BLAŽ GABROVŠEK

Miren in potrpežjiv, ampak pripravljen na vsak izziv. Na delovnem mestu je vedno maksimalno koncentriran. Ne boji se ven iz cone obdobja saj tam se za njega začne pravo življenje. Z razlogom je njegova najljubša žival lev. V prostem času ljubi dolge sprehode in fitness ter posluša rock.

MARKO PAVLOVIĆ

Tih in stabilen. Z Markom ni nikoli težav in takoj vzbuja zaupanje. Ljubezen do videoiger je vodila njegovo kariero. Vse ovire povezane z vzdrževanjem sistema Marko z lahkoto prečka in ohranja varne. Njegova najljubša žival je medved in šport ameriški nogomet. Je velik navijač Pittsburgh Steelerjev.

ZORAN ĐURĐEVIĆ

Zoran je izjemno predan delu. Njegova strast je logično razmišljanje in nikoli se ne naveliča raziskovanja potencialov lastnega uma. Vedno daje vse od sebe in ne verjame v predajo. Njegov moto je, da ko ne moreš več, imaš vsaj še toliko moči. Skrben oče in mož, svoj prosti čas preživlja z družino in pogosto igra košarko s prijatelji.